Tipper Tie SVF 1800 – Uutuus klipsikone-markkinoille

Tipper Tie on julkistanut uuden klipsinsuljentalaitteen, automaattinen ja levittävillä saksilla. Tämä edullinen uutuuslaite yhdistää eri koneiden parhaita puolia samaan pakettiin. Toiminta on varmasti pitävillä ja edullisilla lattaniiteillä, siinä on levittävät sakset jolloin tuotteen päät ovat aina siistit ja puhtaat. Laitteen rakenne on erittäin vankka. Se on rakennettu ruostumattomasta teräksestä, niin rungoltaan kuin varsiltaankin. Rakenne mahdollistaa pitkän huoltovälin ja elinkaaren.

Laitteella voidaan sulkea kaikki muovi-, fiiberi- ja kollageenisuolet kaliiperissa 35-140mm ja se on luonnollisesti yhdistettävissä kaikkiin täyttölaitteisiin. SVF 1800 on todella monipuolinen malli, johon on tarjolla laaja valikoima lisävarusteita tarpeen mukaan. Saatavana on esimerkiksi narunsyöttölaitetta, päivämäärä-merkintää, erilaisia tuotteen ulostuloja, pituusrajoitinta, yms.

SVF 1800 on hankintahinnaltaan ja käyttökustannuksiltaan omassa luokassaan, myyntimme antaa mielellään lisätietoja uutuuslaitteesta.