REX Technologie täyttölaitteet Kevin Alpinalle!

Suomessa jo vuosikymmeniä edustettuna ollut REX vakuumiruiskujen maahantuonti on siirtynyt Kevin Alpinalle. Tämä Itävaltalainen servomoottoriteknologian pioneerin REX:in täyttölaitteet saatavilla nopealla toimitusajlla. REX valikoima kattaa täyttölaitteiden koko skaalan pienistä ja keskisuurista aina suuren tuotannon laitteisiin.

Vakuumiruiskujen maahantuonti sopii tuoteperheeseemme täydellisesti ja yhdessä Tipper Tie klipsikoneiden kanssa voimme nyt tarjota kokonaisvaltaiset tuotantolinjat prosessiteollisuuteen.

Vakuumitäyttölaitteiden laajalla lisälaitevalikoimalla voidaan laajentaa entisestään koneiden käyttöä. Saatavana pituusannostelijat, lihamyllyt, muotoilijat, ripustuslinjat, erotteluleikkurit, annostelupäät, yms. Myös erikoissovellusten kehittäjänä REX:illä on vahva asema.

Jatkossa myös kaikki REX:in varaosa- ja huoltopalvelut Kevin Alpinan kautta.

Myynti:             Tony Kevin, puh. 040-73 73 536 / tony.kevin@kevinalpina.fi

Varaosat:          Jimy Kevin, puh. 040-70 846 77 / jimy.kevin@kevinalpina.fi

Kevin Alpina Oy 35 vuotta!

01.03.1985. Tuona päivänä faksi oli tulevaisuutta, internet utopiaa pienyrityksen kannalta, verkkokauppa tunnettiin kauppana joka myi verkkoa ja käyntikortissa luki lankanumeron lisäksi ”autopuhelin”.

Kuluvan vuoden Maaliskuun alussa tulee jo 35 vuotta toimintamme aloittamisesta. Tom Kevin perusti Maaliskuussa 1985 elintarviketeollisuutta palvelevan yrityksen Hankoon. Toiminta kasvoi vuosien saatossa ja tuotevalikoima laajentui jolloin Hangon tilat jäivät pieneksi. Edessä oli 80-luvun lopussa muutto Ylöjärvelle keskeisen sijaintinsa vuoksi. 90-luvun alkupuolella valmistui nykyiset tilamme Muovitielle. Alkuun uudet tilat rakennettiin tarkoituksenmukaisesti liian isoksi, mutta nyt jo kaksi laajennusta läpikäyneenä ollaan taas vähän tiukasti. 2000-luvun alussa nykyiset yrittäjät Jimy ja Tony tulivat kokopäivätöihin, samalla varmistaen Kevin Alpinan halun olla mukana myös tulevaisuuden käänteissä. 2000-luvulla on keskitytty ydinosaamiseen, kasvettu hallitusti ja palveltu asiakasta joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Alla muutama kuva vuosien saatosta.

Iso kiitos kaikille asiakkaille, työntekijöille ja sidosryhmille kuluneista vuosista!

Tarvikevalikoimamme laajenee

Kevin Alpinan tarvikevalikoima laajenee, kattamaan monipuolisesti tuotannon ja pakkaamon tarvikkeita.

Tiesithän, että varastoimme nopeita toimituksia ajatellen kattavasti vakuumipusseja, suojavarusteita, terät ja laipat lihamyllyihin, savukeppejä, mollavaunuja, vannesahan teriä, metallihanskoja ja -essuja, viiltosuojahanskoja, teroitusvälineitä, puukkoja, yms.

Pyydä tarjous: Jimy Kevin / 040-70 846 77 / jimy.kevin@kevinalpina.fi

Lihatarvike.fi – Verkkokauppa

Lihankäsittelylaitteet helposti verkosta. Olemme avanneet uuden mielenkiintoisen verkkokaupan, Lihatarvike.fi. Lihatarvikkeesta saat laitteet ja tarvikkeet lihankäsittelyyn laajasta valikoimasta esimerkiksi sahat, lihamyllyt, suolaruiskut, siivutuskoneet, muotoilijat, makkararuiskut, Dick-veitset, vakuumipakkauskoneet ja -pussit sekä tarvikkeet ja veitsen teroituslaitteet.

Lihatarvike.fi – verkkokauppa ei vaikuta Kevin Alpinan toimintaan, vaan ainoastaan tukee toimintaamme ja on lisänä Kevin Alpinan rinnalla.

Tilaa uutiskirjeemme Lihatarvikkeen kotisivuilta, seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa niin saat aina ensimmäisenä tietoa uusista tuotteista ja tiedät mitä meillä on meneillään.

www.lihatarvike.fi

www.facebook.com/lihatarvike.fi

www.instagram.com/lihatarvike.fi

IFFA 2019

IFFA 2019

Iffa messut tulevat taas, ja luonnollisesti Kevin Alpina on paikalla esittelemässä vuoden kuumimpia uutuuksia.

Alamme suurimmat messut keräävät Toukokuun 4 – 9:s päivä yhteen kaikki uutuudet, uudet innovaatiot ja asiantuntijat Frankfurtin messuhalleihin.  Sovitaan tapaaminen tai olemme tavattavissa päämiestemme osastoilla:

Tipper Tie                                                      Halli 8.0, Osasto H06/G06

Bettcher, Whizard trimmerit                    Halli 8.0, Osasto A30

Kerres                                                            Halli 8.0, Osasto E34

Pökomat                                                        Halli 8.0, Osasto F49

BE-Maschinenmesser                                 Halli 8.0, Osasto D54

Cozzini PrimEdge                                         Halli 8.0, Osasto D54

Velati                                                              Halli 8.0, Osasto G58

Grasselli                                                         Halli 8.0, Osasto A20/A21

Boss Vakuum                                                Halli 11.0, Osasto A49

Edge Manufacturing                                   Halli 9.1, yläkerta, osasto A25

Jarvis                                                              Halli 9.0, Osasto A06

Itec                                                                 Halli 9.0, Osasto E16/E04

Mainca                                                          Halli 8.0, Osasto A61

 

Tony Kevin       puh. +358 40 7373 536              tony.kevin@kevinalpina.fi

Tom Kevin        puh. +358 400 213 711              tom.kevin@kevinalpina.fi

Jimy Kevin        puh. +358 40 70 846 77             jimy.kevin@kevinalpina.fi

Elintarviketeollisuus 2017-messut

Olemme mukana loppuvuoden kuumimmassa tapahtumassa Tampereella.

Syyskuun 13 ja 14. järjestetään Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa Elintarviketeollisuus 2017 ammattimessut, joka kokoaa yhteen kaikki elintarviketeollisuuden ammattilaiset.

Tulethan katsomaan alan viimeiset trendit ja tapaamaan meitä                   osastollemme A 530.

Tipper Tie SVF 1800 – Uutuus klipsikone-markkinoille

Tipper Tie on julkistanut uuden klipsinsuljentalaitteen, automaattinen ja levittävillä saksilla. Tämä edullinen uutuuslaite yhdistää eri koneiden parhaita puolia samaan pakettiin. Toiminta on varmasti pitävillä ja edullisilla lattaniiteillä, siinä on levittävät sakset jolloin tuotteen päät ovat aina siistit ja puhtaat. Laitteen rakenne on erittäin vankka. Se on rakennettu ruostumattomasta teräksestä, niin rungoltaan kuin varsiltaankin. Rakenne mahdollistaa pitkän huoltovälin ja elinkaaren.

Laitteella voidaan sulkea kaikki muovi-, fiiberi- ja kollageenisuolet kaliiperissa 35-140mm ja se on luonnollisesti yhdistettävissä kaikkiin täyttölaitteisiin. SVF 1800 on todella monipuolinen malli, johon on tarjolla laaja valikoima lisävarusteita tarpeen mukaan. Saatavana on esimerkiksi narunsyöttölaitetta, päivämäärä-merkintää, erilaisia tuotteen ulostuloja, pituusrajoitinta, yms.

SVF 1800 on hankintahinnaltaan ja käyttökustannuksiltaan omassa luokassaan, myyntimme antaa mielellään lisätietoja uutuuslaitteesta.

 

Kevin Alpina hakee kone- ja laitemyynnin ammattilaista

Kevin Alpina on yli kolme vuosikymmentä palvellut suomalaisia elintarvikealan laitoksia innovatiivisilla ja kustannustehokkailla ratkaisuilla tuotantoon. Toimintamme kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, ja haemme rentoon tiimiimme uusia osaajia ja ammattilaisia.

 

ME TARJOAMME vastuullisen ja monipuolisen työn mielenkiintoisella alalla. Toimit koko elintarvikesektorin osa-alueella Suomessa tarjoten ratkaisuja asiakkaille, tiiviissä yhteistyössä päämiestemme kanssa. Liikut paljon kentällä ja osallistut vahvasti toiminnan kehittämiseen.

 

ODOTAMME SINULTA elintarvikealan tuntemusta ja osaamista. Asiakaspalveluhenkisyyttä, aktiivisuutta ja positiivista asennetta. Olet vastuullinen, omaat hyvät sosiaaliset taidot myös Englanniksi ja ennen kaikkea innostunut uusista haasteista.

 

Lisätietoja antaa ja vapaamuotoiset hakemukset:

Jimy Kevin, puh. 040-70 846 77, jimy.kevin@kevinalpina.fi, www.kevinalpina.fi

 

Uuden sukupolven aika

Kevin Alpinassa suoritetun sukupolvenvaihdoksen myötä toimintavastuu siirtyy nuoremmalle polvelle ja taataan yhtiön toiminta myös tulevaisuudessa. 1.6.2017 alkaen toimintaa jatkavat veljekset Jimy ja Tony Kevin. Uusilla yrittäjillä on molemmilla pitkä kokemus alasta ja yrityksestä, Jimyn aloittaessa kokopäiväisenä vuonna 2001 ja Tony kokopäiväisenä vuonna 2005.

01.06.2017 alkaen Tony Kevin toimii yhtiön toimitusjohtajana, ja Jimy Kevin hallituksen puheenjohtana. Sukupolvenvaihdoksen jälkeen yhtiön perustajat Tom ja Stiina Kevin jatkavat vielä vanhoina työntekijöinä yrityksen palveluksessa.

 

Tipper Tie Alpina kutterit

                                                                                     

Tipper Tie:n uusi omistaja JBT on järjestelemässä toimintojaan uudelleen Euroopassa, keskittämällä kaiken Tipper Tie tuotannon ja teknisen tuen Saksan Glindeen. Samalla JBT luopuu Alpina maljakutterien tuotannosta kannattamattomana. Viimeisiä Alpina kuttereita rakennetaan tällä hetkellä Sveitsissä, jonka jälkeen tuotanto lopetetaan.

 

Markkinoilla olevien kuttereiden tekninen tuki säilyy

Tipper Tie haluaa palvella nykyisiä maljakuttereiden asiakkaita, ja kutterien tekninen tuki luvataan säilyttää myös tulevaisuudessa. Varaosia, huoltoa ja teknistä tukea on edelleenkin saatavana jatkossa kuten aikaisemminkin, kuten myös luonnollisesti Kevin Alpina:n tuki. Maljakuttereiden liiketoimintaa Tipper Tie ei halua myydä, jotta olemassa olevien kuttereiden tekninen tuki taataan parhaalla mahdollisella tavalla säilyttämällä Tipper Tie:n ja Kevin Alpinan tietotaito.

 

Tipper Tie panostaa tulevaisuudessa klipsin suljentalaitteisiin vahvasti

Näillä muutoksilla Tipper Tie haluaa keskittää toimintaansa yhä enemmän klipsin suljentalaitteisiin. Jatkuvaan tutkimus ja kehitystyöhön panostetaan vahvasti ja uusia mullistavia laitteita on tulossa lähitulevaisuudessa markkinoille, joissa yhdistyy aina luotettava toiminta, tuotantotehokkuus ja taloudellisuus. Oli sitten kyse pienestä pöytäsulkijalaitteesta tai isommasta automatisoidusta tuotantolinjasta aina automaattiseen kepitykseen asti.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota mielellään yhteyttä meihin:

Tom Kevin                                                                        Tony Kevin

Puh. 0400-213 711                                                          Puh. 040-7373 536

tom.kevin@kevinalpina.fi                                           tony.kevin@kevinalpina.fi