Yritysesittely

 

Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia.

Toimintamme ulottuu vuoteen 1985 ja Hankoon, jolloin Tom Kevin aloitti Alpinan (nyk. Tipper Tie) maahantuojana Suomessa. Toiminnan kasvaessa oli mietittävä vaihtoehtoja Hangon syrjäisen sijainnin ja pieneksi käyvän autotallin takia. Uudet toimitilat rakennettiinkin Ylöjärvelle keskeisen sijainnin vuoksi vuonna 1991, josta on loistavat yhteydet kaikkialle Suomeen. Myös logistisesti maahan saapuvat lähetykset ja Suomen sisäinen logistiikka toimii loistavasti Ylöjärveltä käsin.

Vähitellen toiminta on kasvanut, tuotevalikoima laajentunut, mutta kantavana perusajatuksena on aina ollut, että asiat hoidetaan huolellisesti ja pitkäjänteisesti. Keskitymme palvelemaan elintarviketeollisuutta koneiden ja tarvikkeiden maahantuojana ja pyrimme hoitamaan sen parhaamme mukaan.

Omissa tiloissamme on niin toimisto, varastot kuin huoltotilatkin. Täten voimme helposti hallita kokonaisuutta kevyen, nopean ja tehokkaan organisaation kautta.

Nykyään toisessa polvessa toimivalla yrityksellä edelleen samat perusideat, ja kaikessa tekemisessä välittyy aina aito kiinnostus asiakasta kohtaan.