Tipper Tie Alpina kutterit

                                                                                     

Tipper Tie:n uusi omistaja JBT on järjestelemässä toimintojaan uudelleen Euroopassa, keskittämällä kaiken Tipper Tie tuotannon ja teknisen tuen Saksan Glindeen. Samalla JBT luopuu Alpina maljakutterien tuotannosta kannattamattomana. Viimeisiä Alpina kuttereita rakennetaan tällä hetkellä Sveitsissä, jonka jälkeen tuotanto lopetetaan.

 

Markkinoilla olevien kuttereiden tekninen tuki säilyy

Tipper Tie haluaa palvella nykyisiä maljakuttereiden asiakkaita, ja kutterien tekninen tuki luvataan säilyttää myös tulevaisuudessa. Varaosia, huoltoa ja teknistä tukea on edelleenkin saatavana jatkossa kuten aikaisemminkin, kuten myös luonnollisesti Kevin Alpina:n tuki. Maljakuttereiden liiketoimintaa Tipper Tie ei halua myydä, jotta olemassa olevien kuttereiden tekninen tuki taataan parhaalla mahdollisella tavalla säilyttämällä Tipper Tie:n ja Kevin Alpinan tietotaito.

 

Tipper Tie panostaa tulevaisuudessa klipsin suljentalaitteisiin vahvasti

Näillä muutoksilla Tipper Tie haluaa keskittää toimintaansa yhä enemmän klipsin suljentalaitteisiin. Jatkuvaan tutkimus ja kehitystyöhön panostetaan vahvasti ja uusia mullistavia laitteita on tulossa lähitulevaisuudessa markkinoille, joissa yhdistyy aina luotettava toiminta, tuotantotehokkuus ja taloudellisuus. Oli sitten kyse pienestä pöytäsulkijalaitteesta tai isommasta automatisoidusta tuotantolinjasta aina automaattiseen kepitykseen asti.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota mielellään yhteyttä meihin:

Tom Kevin                                                                        Tony Kevin

Puh. 0400-213 711                                                          Puh. 040-7373 536

tom.kevin@kevinalpina.fi                                           tony.kevin@kevinalpina.fi