Huolto ja varaosat

Olemme vahvasti panostaneet huollon ja varaosien mutkattomaan saatavuuteen ja osaamiseen. Mielestämme se on itsestäänselvyys, että vikatilanteet ja koneseisokit pyritään samaan mahdollisimman vähäisiksi. Suunnitelluilla ennakkohuolloilla voidaan tehokkaasti vähentää tuotantoseisokkeja, ja niin teillä kuin meillä on hyvä käsitys koneen kunnosta.

Kuitenkin joskus myös koneen rikkoutuessa on tärkeää saada se nopeasti takaisin tuotantoon. Tässä ammattitaitomme ja kokemuksemme nousevat esiin.

Konetoimitukseen kuuluu suurimmaksi osaksi aina asennus, käyttöönotto ja käyttökoulutukset. Tulemme asentamaan koneen, olemme mukana käyttöönottamassa ja kouluttamassa niin käyttäjät, huoltajat kuin pesijätkin.

Ongelmatilanteessa tekninen tukemme auttaa, etkä koskaan jää yksin ongelmien kanssa.

Suunnitellut huollot, korjaukset, asennukset, käyttöönotot , koulutukset ja tekninen tuki tehdään ammattitaidolla sovittuna ajankohtana, tarvittaessa hyvinkin nopealla aikataululla.

Meillä on Ylöjärvellä laaja varaosavarasto, palvelemassa kellon ympäri. Nopea reagointi ja omien tuotteiden asiantuntevuus ovat tässäkin toimintamme kulmakiviä.

Varaosatilauksistamme yli 90% toimitetaan tilauspäivänä ilman jälkitoimituksia. Pyrimme luonnollisesti 100% toimituksiin, mutta aina se ei ole mahdollista. Koska jälkitoimitukset ovat meidän vikamme, toimitetaan ne aina ilman rahtikuluja.

 

 

Huoltopäällikkö                           Mikko Kujanpää, 040-574 6651, mikko.kujanpaa@kevinalpina.fi

Myynti, varaosat                          Jimy Kevin, 040-70 846 77, jimy.kevin@kevinalpina.fi