Lihatarvike.fi – Verkkokauppa

Lihankäsittelylaitteet helposti verkosta. Olemme avanneet uuden mielenkiintoisen verkkokaupan, Lihatarvike.fi. Lihatarvikkeesta saat laitteet ja tarvikkeet lihankäsittelyyn laajasta valikoimasta esimerkiksi sahat, lihamyllyt, suolaruiskut, siivutuskoneet, muotoilijat, makkararuiskut, Dick-veitset, vakuumipakkauskoneet ja -pussit sekä tarvikkeet ja veitsen teroituslaitteet.

Lihatarvike.fi – verkkokauppa ei vaikuta Kevin Alpinan toimintaan, vaan ainoastaan tukee toimintaamme ja on lisänä Kevin Alpinan rinnalla.

Tilaa uutiskirjeemme Lihatarvikkeen kotisivuilta, seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa niin saat aina ensimmäisenä tietoa uusista tuotteista ja tiedät mitä meillä on meneillään.

www.lihatarvike.fi

www.facebook.com/lihatarvike.fi

www.instagram.com/lihatarvike.fi

IFFA 2019

IFFA 2019

Iffa messut tulevat taas, ja luonnollisesti Kevin Alpina on paikalla esittelemässä vuoden kuumimpia uutuuksia.

Alamme suurimmat messut keräävät Toukokuun 4 – 9:s päivä yhteen kaikki uutuudet, uudet innovaatiot ja asiantuntijat Frankfurtin messuhalleihin.  Sovitaan tapaaminen tai olemme tavattavissa päämiestemme osastoilla:

Tipper Tie                                                      Halli 8.0, Osasto H06/G06

Bettcher, Whizard trimmerit                    Halli 8.0, Osasto A30

Kerres                                                            Halli 8.0, Osasto E34

Pökomat                                                        Halli 8.0, Osasto F49

BE-Maschinenmesser                                 Halli 8.0, Osasto D54

Cozzini PrimEdge                                         Halli 8.0, Osasto D54

Velati                                                              Halli 8.0, Osasto G58

Grasselli                                                         Halli 8.0, Osasto A20/A21

Boss Vakuum                                                Halli 11.0, Osasto A49

Edge Manufacturing                                   Halli 9.1, yläkerta, osasto A25

Jarvis                                                              Halli 9.0, Osasto A06

Itec                                                                 Halli 9.0, Osasto E16/E04

Mainca                                                          Halli 8.0, Osasto A61

 

Tony Kevin       puh. +358 40 7373 536              tony.kevin@kevinalpina.fi

Tom Kevin        puh. +358 400 213 711              tom.kevin@kevinalpina.fi

Jimy Kevin        puh. +358 40 70 846 77             jimy.kevin@kevinalpina.fi

Elintarviketeollisuus 2017-messut

Olemme mukana loppuvuoden kuumimmassa tapahtumassa Tampereella.

Syyskuun 13 ja 14. järjestetään Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa Elintarviketeollisuus 2017 ammattimessut, joka kokoaa yhteen kaikki elintarviketeollisuuden ammattilaiset.

Tulethan katsomaan alan viimeiset trendit ja tapaamaan meitä                   osastollemme A 530.

Tipper Tie SVF 1800 – Uutuus klipsikone-markkinoille

Tipper Tie on julkistanut uuden klipsinsuljentalaitteen, automaattinen ja levittävillä saksilla. Tämä edullinen uutuuslaite yhdistää eri koneiden parhaita puolia samaan pakettiin. Toiminta on varmasti pitävillä ja edullisilla lattaniiteillä, siinä on levittävät sakset jolloin tuotteen päät ovat aina siistit ja puhtaat. Laitteen rakenne on erittäin vankka. Se on rakennettu ruostumattomasta teräksestä, niin rungoltaan kuin varsiltaankin. Rakenne mahdollistaa pitkän huoltovälin ja elinkaaren.

Laitteella voidaan sulkea kaikki muovi-, fiiberi- ja kollageenisuolet kaliiperissa 35-140mm ja se on luonnollisesti yhdistettävissä kaikkiin täyttölaitteisiin. SVF 1800 on todella monipuolinen malli, johon on tarjolla laaja valikoima lisävarusteita tarpeen mukaan. Saatavana on esimerkiksi narunsyöttölaitetta, päivämäärä-merkintää, erilaisia tuotteen ulostuloja, pituusrajoitinta, yms.

SVF 1800 on hankintahinnaltaan ja käyttökustannuksiltaan omassa luokassaan, myyntimme antaa mielellään lisätietoja uutuuslaitteesta.

 

Kevin Alpina hakee kone- ja laitemyynnin ammattilaista

Kevin Alpina on yli kolme vuosikymmentä palvellut suomalaisia elintarvikealan laitoksia innovatiivisilla ja kustannustehokkailla ratkaisuilla tuotantoon. Toimintamme kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, ja haemme rentoon tiimiimme uusia osaajia ja ammattilaisia.

 

ME TARJOAMME vastuullisen ja monipuolisen työn mielenkiintoisella alalla. Toimit koko elintarvikesektorin osa-alueella Suomessa tarjoten ratkaisuja asiakkaille, tiiviissä yhteistyössä päämiestemme kanssa. Liikut paljon kentällä ja osallistut vahvasti toiminnan kehittämiseen.

 

ODOTAMME SINULTA elintarvikealan tuntemusta ja osaamista. Asiakaspalveluhenkisyyttä, aktiivisuutta ja positiivista asennetta. Olet vastuullinen, omaat hyvät sosiaaliset taidot myös Englanniksi ja ennen kaikkea innostunut uusista haasteista.

 

Lisätietoja antaa ja vapaamuotoiset hakemukset:

Jimy Kevin, puh. 040-70 846 77, jimy.kevin@kevinalpina.fi, www.kevinalpina.fi

 

Uuden sukupolven aika

Kevin Alpinassa suoritetun sukupolvenvaihdoksen myötä toimintavastuu siirtyy nuoremmalle polvelle ja taataan yhtiön toiminta myös tulevaisuudessa. 1.6.2017 alkaen toimintaa jatkavat veljekset Jimy ja Tony Kevin. Uusilla yrittäjillä on molemmilla pitkä kokemus alasta ja yrityksestä, Jimyn aloittaessa kokopäiväisenä vuonna 2001 ja Tony kokopäiväisenä vuonna 2005.

01.06.2017 alkaen Tony Kevin toimii yhtiön toimitusjohtajana, ja Jimy Kevin hallituksen puheenjohtana. Sukupolvenvaihdoksen jälkeen yhtiön perustajat Tom ja Stiina Kevin jatkavat vielä vanhoina työntekijöinä yrityksen palveluksessa.

 

Tipper Tie Alpina kutterit

                                                                                     

Tipper Tie:n uusi omistaja JBT on järjestelemässä toimintojaan uudelleen Euroopassa, keskittämällä kaiken Tipper Tie tuotannon ja teknisen tuen Saksan Glindeen. Samalla JBT luopuu Alpina maljakutterien tuotannosta kannattamattomana. Viimeisiä Alpina kuttereita rakennetaan tällä hetkellä Sveitsissä, jonka jälkeen tuotanto lopetetaan.

 

Markkinoilla olevien kuttereiden tekninen tuki säilyy

Tipper Tie haluaa palvella nykyisiä maljakuttereiden asiakkaita, ja kutterien tekninen tuki luvataan säilyttää myös tulevaisuudessa. Varaosia, huoltoa ja teknistä tukea on edelleenkin saatavana jatkossa kuten aikaisemminkin, kuten myös luonnollisesti Kevin Alpina:n tuki. Maljakuttereiden liiketoimintaa Tipper Tie ei halua myydä, jotta olemassa olevien kuttereiden tekninen tuki taataan parhaalla mahdollisella tavalla säilyttämällä Tipper Tie:n ja Kevin Alpinan tietotaito.

 

Tipper Tie panostaa tulevaisuudessa klipsin suljentalaitteisiin vahvasti

Näillä muutoksilla Tipper Tie haluaa keskittää toimintaansa yhä enemmän klipsin suljentalaitteisiin. Jatkuvaan tutkimus ja kehitystyöhön panostetaan vahvasti ja uusia mullistavia laitteita on tulossa lähitulevaisuudessa markkinoille, joissa yhdistyy aina luotettava toiminta, tuotantotehokkuus ja taloudellisuus. Oli sitten kyse pienestä pöytäsulkijalaitteesta tai isommasta automatisoidusta tuotantolinjasta aina automaattiseen kepitykseen asti.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota mielellään yhteyttä meihin:

Tom Kevin                                                                        Tony Kevin

Puh. 0400-213 711                                                          Puh. 040-7373 536

tom.kevin@kevinalpina.fi                                           tony.kevin@kevinalpina.fi

 

Tipper Tie

Tipper Tie:lle uusi omistaja

Lokakuussa 2016 tehdyllä kaupalla JBT Corporation on hankkinut omistukseensa Tipper Tie:n koko osakekannan.

Maailmanlaajuinen elintarviketeollisuudelle teknologiaratkaisujen toimittaja JBT Corporation (NYSE: JBT) on hankkinut omistukseensa Tipper Tie Inc koko osakekannan Lokakuussa 2016 tehdyllä yrityskaupalla. Myyjänä kaupassa toimii Dover (NYSE: DOV). Yrityskaupan odotetaan saavan päätökseen vuoden 2016 viimeisellä neljänneksellä, edellyttäen kaikkien viranomaisten hyväksynnän.

Yrityskaupalla JBT Corporation haluaa vahvistaa asemiaan prosessi- ja pakkausteknologiassa ja palvelemaan asiakkaitaan entistä paremmin. Tipper Tie Inc. toimintaan tai maahantuontiin yrityskaupalla ei ole vaikutusta. Uuden omistajan myötä Tipper Tie on vakaammalla pohjalla ja tulevaisuuden näkymät ovat kirkkaammat.

Tipper Tie on maailmanlaajuinen toimittaja elintarviketeollisuuden prosessi- ja pakkausteknologiassa, jonka kotipaikka sijaitsee Apexissa, North Carolina, USA. Tipper Tiellä on neljä tuotantolaitosta ympäri maailman, niin USA:ssa, Euroopassa kuin Aasiassa.

Tipper Tie edustajana ja maahantuojana Suomessa jatkaa Kevin Alpina Oy.

 

Boss pakkauskoneet

Olemme aloittaneet IFFA 2016 messuilta yhteistyön Saksalaisen Boss pakkauskoneiden kanssa. Boss tarjoaa laajan valikoiman vakuumipakkauskoneita ja rasiansuljentalaitteita. Boss laitteissa kiinnostusta herättävät eritoten hyvä ja kestävä laatu, helppokäyttöisyys ja hyvät hygieeniset ratkaisut. Kammioiden alaosat ovat syvävedetty yhdestä metallinpalasta. Saumaton alaosa on varmasti tiivis, hygieeninen ja helppo puhdistaa. Ohjauspaneelit ovat yksinkertaisia ja käyttäjäystävällisiä, ja koneet ovat aina varustettu Busch-vakuumipumpulla. Hienoista innovaatioista ja teknisistä ratkaisuista huolimatta laitteiden hintataso on pystytty pitämään maltillisena ja nyt onkin hyvä aika laittaa pakkauskoneet kuntoon.

 

IFFA 2016

Tämän kevään odotetuin tapahtuma on jälleen tulossa, IFFA-messut Frankfurtissa. Mielenkiintoiset uutuudet täyttävät messuhallit 7 – 12.5.2016. Alamme suurin tapahtuma on tärkein tapahtuma liha-alalla ja se onkin valmistajien julkaisupaikka numero yksi uutuuksille. Luonnollisesti Kevin Alpina Oy on paikalla ja tavattavissa päämiestemme osastoilla:

Tipper Tie                                                                   Halli 11, yläkerta, osasto C31/C41

Bettcher, Whizard trimmerit                                   Halli 8, osasto E44

Kerres                                                                          Halli 8, osasto E34

Pökomat                                                                     Halli 8, osasto F49

BE-Maschinenmesser                                               Halli 8, osasto K98

Cozzini PrimEdge                                                       Halli 8, osasto K98

Grasselli                                                                       Halli 8, osasto G44

Edge Manufacturing                                                  Halli 9, yläkerta, osasto A25

Ekomex                                                                        Halli 9, osasto B54

Jarvis                                                                             Halli 9, osasto A06

Itec                                                                                Halli 9, osasto E34

Mainca                                                                          Halli 8, osasto A63

 

Voit myös sopia tapaamisen etukäteen jolloin saat messuvierailustasi parhaan tehon irti:

Tom Kevin        puh. +358 400 213 711              tom.kevin@kevinalpina.fi

Tony Kevin       puh. +358 40 7373 536              tony.kevin@kevinalpina.fi

Jimy Kevin        puh. +358 40 70 846 77             jimy.kevin@kevinalpina.fi