Sekoittajat

Ekomex sekoittajat

Ekomexillä on monipuolinen tarjonta erilaisia sekoittimia kokoluokassa 100 – 5000 litraa.

100 litraiset T-lapa sekoittajat pienempään tuotantoon todella monipuolisella varustevaihtoehdoilla tuotteesta riippuen. Kuten muutkin Ekomexin sekoittajat, myös pienemmät voidaan varustaa erilaisilla sekoitusakseleilla, kuten normaalilla T-lapa akselilla, spiraali-akselilla tai jopa näiden yhdistelmällä. Lisäksi saatavana vakuumi- tai jäähdytysvarustus. Tämän sarjan sekoittajat ovat myös varustettu taajuusmuuntajalla, eli sekoitusnopeutta muuttaa portaattomasti ja ohjaus kosketusnäytön kautta joka tekee tämän sarjan sekoittajasta todella monipuolisen. Tyhjennys manuaalisesti kippaamalla lihalaatikkoon, jolle on olemassa teline.

Ekomex kehitti kasvaville kebabliha markkinoille kaksois Z-akselisekoittimen. Sekoittimen koko on 500 litraa ja ideaalinen paksun tai kylmän massan kuten kebablihan sekoitukseen. Sekoittajan jämäkkyyteen on luonnollisesti panostettu paljon, ja se on myös varustettavissa vakuumijärjestelmällä. Tyhjennys kahteen mollavaunuun kippaamalla hydraulisesti sekoitusastiaa. Sekoittimen kansi toimii sähköisesti. Tämän sarjan sekoittajat ovat myös varustettu taajuusmuuntajalla, eli sekoitusnopeutta muuttaa portaattomasti ja ohjaus kosketusnäytön kautta joka tekee tämän sarjan sekoittajasta todella monipuolisen moneen tuotantoon.

T-lapa sekoittimet kahdella sekoitusakselilla., kokoluokassa 250 – 530 litraa. Todella monipuolisella varustevaihtoehdoilla tuotteesta riippuen. Kuten muutkin Ekomexin sekoittajat, myös tämän kokoluokan sekoittimet voidaan varustaa erilaisilla sekoitusakseleilla. Lisäksi saatavana vakuumi-, lämmitys- tai jäähdytysvarustus, vesimittari tai jopa vaakajärjestelmä. Tämän sarjan sekoittajat ovat myös varustettu taajuusmuuntajalla, eli sekoitusnopeutta muuttaa portaattomasti ja ohjaus kosketusnäytön kautta joka tekee tämän sarjan sekoittajasta todella monipuolisen. Tyhjennys päädyn kautta mollavaunuun. Täyttö mollanostimella, kuljettimella tai hihnalla.

T-lapa sekoittimet kahdella sekoitusakselilla., kokoluokassa 500 – 5000 litraa. Todella monipuolisella varustevaihtoehdoilla tuotteesta riippuen. Kuten muutkin Ekomexin sekoittajat, myös tämän kokoluokan sekoittimet voidaan varustaa erilaisilla sekoitusakseleilla. Lisäksi saatavana vakuumi-, lämmitys- tai jäähdytysvarustus, vesimittari tai jopa vaakajärjestelmä. Tämän sarjan sekoittajat ovat myös varustettu taajuusmuuntajalla, eli sekoitusnopeutta muuttaa portaattomasti ja ohjaus kosketusnäytön kautta joka tekee tämän sarjan sekoittajasta todella monipuolisen. Tyhjennys päädyn kautta kahteen mollavaunuun pneumaattisten luukkujen kautta. Täyttö mollanostimella, kuljettimella tai hihnalla. Myös kannen toiminta on pneumaattinen.