Klipsikoneet

Tipper Tie klipsikoneet

Pitkän linjan klipsikonevalmistaja Tipper Tie:n kanssa voimme tarjota aina oikean ratkaisun joka sovellukseen, oli sitten kyseessä suolen suljenta, verkon suljenta, säkin tai pussin suljenta. Tipper Tie klipsikoneilla varmistat tuotannon jatkuvuuden ja ainutlaatuisen huoltomme ansiosta ylläpito tulee edullisemmaksi. Meillä on yli 30 vuoden kokemus klipsikoneista ja nämä ovatkin osaamisemme huippua.

Käsiklipsikoneet

Tipper Tie:n käsiklipsikoneet edustavat alansa ehdotonta huippua. Koneiden vankka rakenne ja takeltamaton käyttö on saanut paljon kiitosta käyttäjiltä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu joka kestää kovassakin käytössä kauan. Tarvittaessa nämä voidaan varustaa esimerkiksi narunsyöttölaitteella, pneumaattisella katkaisuterällä tai jalkakytkimellä.

Puoli-automaattiset klipsikoneet

Pienempään tuotantoon suunnitellut kaksoisklipsikoneet joiden ohjaus on yksinkertaisempi, mutta kuitenkin kytkettävissä täyttölaitteeseen. Tarpeen mukaan voidaan varustaa laajemmalla ohjauksella, narun- tai etiketinsyöttölaitteella. Kaikkien suolityyppien suljentaan.

Automaattiset klipsikoneet

Suurempaan tuotantoon tarkoitetut automaattiset klipsikoneet. Automaattikoneiden valikoima on laaja riippuen suljettavasta tuotteesta. Toiminta joko U-klipseillä tai ekonomisella lattaklipsillä. Saatavana levittävillä saksilla joka ”niistää” tuotteen päät siistiksi. Lisävarustevalikoima on laaja erilaisista suolenvaihdoista, etiketin- ja narunsyöttölaitteisiin ja kuljetinhihnoihin. Saatavana on myös automaattinen kepityslinja SwiStick jonka avulla yksi henkilö hoitaa koko linjan.

Tipper Tie:llä on myös laaja valikoima erilaisia klipsikoneita erikoisempiin sovelluksiin, kuten kinkkutuotannon vetoklipsikoneisiin ja verkotuksiin ja kollageenikalvoihin. Tai esimerkiksi Rota-Clip klipsiautomaatti äärimmäiseen nopeaan tuotantoon.