Hygienia

Itec hygieniaratkaisut

Kun puhutaan hygieniasta, on laitteet oltava etenkin luotettavia, mutta myös käytännöllisiä jotta laitteita olisi mahdollisimman mukava käyttää. Oikein suunnitellussa läpikäveltävässä ratkaisussa voit luottaa hygienisyyteen ja että laitteita käytetään oikein, eikä niille keksitä kiertoreittejä. Tässä Itec on lyömätön ratkaisu, laitteet toimivat kuin ajatus ja kulku on vaivatonta. Täten voit myös luottaa korkeaan hygieniatasoon. Olemme tämän todistaneet useissa laitoksissa ympäri Suomen, ja pitkässä juoksussa Itec on myös edullinen ratkaisu.

Itec ratkaisut suunnitellaan ja räätälöidään aina tarpeen mukaan. Käytössä on pohjaratkaisuna eri pituisia harja-moduuleita joko yksi- tai kaksikaistaisina ja niihin voidaan liittää tarpeen mukaan käsien desinfiointi- ja pesuyksikköjä, kulkuportteja tai saapasharjoja esimerkkinä. Ratkaisut ohjelmoidaan toimimaan asiakkaan tarpeen mukaan ja lisäksi niihin voidaan liittää kulkujärjestelmiä tai ohjata esimerkiksi automaattiovia. Saatavana on myös kulkuportteja jotka ovat tarkoitettu liitettäväksi kiinteistön hälytinjärjestelmään ja hälytyksen sattuessa kulkuportit avautuvat jolloin kiinteistön evakuointi on mahdollisimman helppoa.

Itec tarjoaa todella laajan malliston hygieniaratkaisuihin, pienestä yksittäisestä harjakoneesta isoihin järjestelmiin, kun enemmän ihmisiä kerralla kulkee järjestelmän läpi.