www.jarvisproducts.com

Jarvis teurastamon ja leikkaamon laitteet

TainnutusPneumatic-Stunner-1

Jarviksen USSS-1 lävistävä paineilmakäyttöinen pulttipistooli on äärimmäisen tehokas, varma ja kaikenlisäksi todella kustannustehokas naudan tainnutuslaite. Pultin koko on optimoitu nopeuden kanssa ja keventimen ansiosta tainnutus on hyvin varmaa helppoa, aina yhdellä kerralla. Panoksia ei tarvita, vaan tainnutus hoidetaan paineilmalla.

HalkaisuCarcass-Splitting-Bandsaw-1

Jarvis Buster sarjan halkaisusahat ovat suunniteltu helppokäyttöisiksi ja vankaksi, jotka kestävät pitkään. Täten Buster saha löytyykin lähes joka teurastamosta. Buster sahalla sahaaminen on helppoa, ne ovat painavempia, jolloin saha sahaa suoraan ilman nytkymistä.

PyörösahatsecHydrolic-Circular-Saw-1

Erikokoisia pyörösahoja, saatavana sähkö-, paineilma- tai hydraulikäyttöisenä riippuen käyttökohteesta. Kuten muissakin Jarviksen laitteissa, ne ovat rakennettu todella kestäviksi. Voimaa ja tehoa on aina paljon käytössä joka tekee työskentelystä helppoa ja sujuvaa.

RinnanavaussahatMG1

Sähkö- ja hydraulikäyttöiset rinnanavaussahat naudalle ja sialle. Vankan rakenteen ansiosta esimerkiksi naudan rinnanavaussahat ovat miellyttäviä käytössä ja todella kustannustehokkaita , minimoiden huoltokustannuksia.

Sakset ja leikkurithtc50CL

Jarviksen eri käyttöihin tarkoitetut hydrauliset sakset, joissa vankka rakenne tekevät työskentelystä nopeata ja tehokasta. Kovaan käyttöön tehdyt sakset leikkaavat aina kerrasta poikki. Kevympiin kohteisiin saatavana myös paineilmakäyttöisiä saksia.

Tässä vain muutamia esimerkkejä Jarviksen tarjonnasta, saatavilla on kaikki teurastukseen tarvittavat laitteet niin sian, naudan, lampaan, hevosen kuin siipikarjankin teurastukseen.

Lisätietoa www.jarvisproducts.com